A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Двомісячник благоустрою на території Більче-Золотецької ОТГ

Дата: 23.03.2018 18:13
Кількість переглядів: 698

 На виконання Законів  України  "Прпо благоустрій населених пунктів", "Про забезпечення санітарного та епідемічного  благополуччя населення" , рішення  виконавчого комітету Більче-Золотецької сільської ради № 16 від 22.03.2018 року , 

з метою поліпшення санітарного та естетичного стану територій населених пунктів Більче-Золотецької об*єднаної територіальної громади  після зимового періоду експлуатації, покращення благоустрою та озеленення території сіл з 22 березня по 21 травня 2018 року  оголошено Двомісячник благоустрою території Більче-Золотецької ОТГ. 

  В ході двомісячника виконуватимуться роботи із санітарної очистки населених пунктів по ліквідації стихійних сміттєзвалищ,  висаджуванні дерев, вапнуванні бордюрів, впорядкуванні братських могил, кладовищ, пам’яток історії та культури, автобусних  зупинок, збереженні наявних парків, скверів, тощо.

Заходами щодо організації та проведення  робіт по благоустрою передбачено також впорядкування придорожніх, прибережних смуг, лісосмуг, посадок ,встановлення в*їзних знаків, впорядкування  територій всіх установ, організацій та підприємств , а також приватних будинковолодінь . 

  Уже стало доброю традицією , що напередодні Великодніх  свят кожен свідомий керівник , житель села  наводить лад на власній та закріпленій території , відповідній вулиці , біля будинку, на присадибній ділянці. Не є винятком і нинішній 2018 рік.

Тому  30 березня 2018 року запрошуємо всіх на загальносільські толоки, які пройдуть в усіх населених пунктах громади .

  Закликаємо  небайдужих мешканців громади  зайняти активну громадську позицію у справі підтримання належного санітарного стану населених пунктів та територій, долучитися до весняних заходів з благоустрою.

Зробимо  наші  села  чистими ! 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь