A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

В Україні запустили портал повідомлень StopCrime про сексуальне насильство над дітьми.

Дата: 05.03.2024 08:47
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Мінцифри спільно із з Департаментом кіберполіції та ВГО "Магнолія" запустили проєкт StopCrime – перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі.

Портал “StopCrime” – це інноваційний крок для захисту дітей від небезпеки, що загрожує їхньому безпеці в онлайн-середовищі.

Відтепер громадяни України можуть надавати інформацію про будь-які випадки сексуального насильства над дітьми в Інтернеті  просто перейшовши за посиланням: https://stopcrime.ua/net-crime.

Ця ініціатива базується на співпраці з європейськими партнерами та впроваджена відповідно до європейської Стратегії Кращого Інтернету для дітей.

Заступниця Міністра цифрової трансформації з питань європейської інтеграції Валерія Іонан підкреслила важливість створення безпечного онлайн-простору для дітей та наголосила, що портал StopCrime є новою можливістю для захисту прав громадян в Інтернеті.

Повідомлення, надіслані через портал StopCrime, можуть бути анонімними, проте важливо надати посилання на матеріали, які стосуються сексуального насильства над дітьми в мережі. Громадська організація «Магнолія», яка є членом Міжнародної мережі , відповідає за обробку та аналіз поданих повідомлень, а також передаватиме його до Департаменту кіберполіції та в Інтерполу.

За словами начальника Департаменту кіберполіції Юрія Виходця, запуск порталу StopCrime є важливим кроком у боротьбі зі злочинністю в Інтернеті, особливо стосовно сексуального насильства над дітьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь