A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Нарада з питань регіонального розвитку Більче-Золотецької ОТГ

Дата: 14.02.2019 16:15
Кількість переглядів: 781

13 лютого 2019 року відбулась нарада з питань регіонального розвитку Більче-Золотецької  об'єднаної територіальної громади .

Участь в засіданні взяли депутат Тернопільської обласної ради Іванишин Володимир Васильович, голова Борщівської РДА Людмила Володимирівна Юзьків , головний спеціаліст відділу організаційної та інформаційної роботи , зв'язків з  громадськістю апарату Борщівської РДА Галина Богданівна Українець, головний спеціаліст по роботі із зверненнями громадян Борщівської РДА Наталя Богданівна Кучма, начальник відділу призначення  допомог, субсидій та компенсацій Управління соцзахисту населення Борщівської РДА Наталя Володимирівна Кисіль.

Сільський  голова Галина Огородник більш детально розповіла про процес впровадження реформи децентралізації  та зазначила, що її результати вже досить вагомі та відчутні для кожного жителя громади, адже за два роки в громаді  вдалось зробити чимало а також інформувала про проведену роботу щодо регіонального розвитку, реалізацію проектів за кошти субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ, інформувала про потенціал Більче-Золотецької громади у розвитку туристичної галузі, ефективне використання земель сільської ради, проведення соціальних робіт. Звіт сільського голови супроводжувався відеослайдами, що стало підтвердженням  зробленого. 

Голова Борщівської РДА Людмила Юзьків  у своєму виступі наголосила на окремих моментах розвитку інфраструктури в Тернопільській області та в Борщівському районі упродовж 2015-2018 років, можливості громади для участі в різних конкурсах, які надаються українськими та зарубіжними інвесторами.

Володимир Васильович Іванишин наголосив на позитивних сторонах децентралізації, зокрема, поступлення коштів до місцевого бюджету та перспективи розвитку громади.

Підводячи підсумки , визначили пріоритетними завданнями - ремонт доріг, благоустрій населених пунктів .  

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь