Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

АКЦІЯ "ВИПУСКНИК" У БІЛЬЧЕ-ЗОЛОТЕЦЬКІЙ ЗОШ І-ІІІСТ

Дата: 15.03.2019 20:25
Кількість переглядів: 583

13 березня 2019 року в рамках виїзного профорієнтаційного заходу в Більче-Золотецьку об’єднану територіальну громаду фахівці з профорієнтації за участю представника Борщівського бюро правової допомоги провели акцію «Випускник» для старшокласників Більче-Золотецької загальноосвітньої школи.

В ході заходу, Любов Гарбар, фахівець з профорієнтації Борщівської районної філії поінформувала про послуги служби зайнятості, актуальні професії та вакансії на місцевому ринку праці, повідомила про професії, які будуть затребувані у майбутньому, ознайомила з інтерактивним буклетом :«Навігатор вибору професії», який пропонує школярам покрокову інструкцію з вибору професії шляхом заповнення сторінок Навігатора. Учні ознайомились з формулою правильного вибору професії "Хочу. Можу. Треба" та можливістю оцінити свої сильні сторони за допомогою профорієнтаційного комплексного тесту "Моя професія: консультаційна мережа"Тетяна Кучіра начальник Борщівського бюро правової допомоги провела бесіду з старшокласниками на тему: «Поняття булінгу, його ознаки та способи попередження».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь