A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Впровадження національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми

Дата: 18.11.2020 21:09
Кількість переглядів: 448

Представники громадської організації "ТМЖК "Відродження нації" провели  семінар з безпечного працевлаштування та протидію торгівлі людьми.

  До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансування Уряду Японії розроблено інтерактивний освітній інструмент з безпечного працевлаштування та протидії торгівлі людьми. Навчальний онлайн-квест з безпечного працевлаштування насамперед спрямований на розвиток критичного мислення у реальних життєвих ситуаціях. У ході квесту користувачі навчаються розпізнавати ризиковані пропозиції, що можуть у подальшому призвести до потрапляння у ситуацію торгівлі людьми та відпрацьовують навички безпечного працевлаштування в ігровій формі.

       Пройдіть інтерактивний квест: https://quest.stoptrafficking.org/start

       Громадські організації «ТМЖК «Відродження нації» та «Сучасник Плюс», які є виконавчим партнерами МОМ у Тернопільській та Чернівецькій областях, у рамках реалізації проектів, спрямованих на протидію торгівлі людьми, зокрема, «Впровадження національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи з протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації у Тернопільській та Чернівецькій областях» закликає мешканців громад за перейти за посиланням на квест та в ігровій формі дізнатися як оминути ситуацію торгівлі людьми, засвоївши правила безпечної поведінки. Отримавши досвід помилок у квесті, ви зможети безпечно працевлаштуватися в реальності. Краще зробити сотню помилок у віртуальній грі, аніж одну — в реальному житті.

       По завершенню у користувача є можливість отримати сертифікат та перейти на сайт Національної гарячої лінії 527 www.527.org.ua  та www.worksafe.org.ua .

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь