Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора опорного закладу "Більче-Золотецький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Більче-Золотецької сільської ради

Дата: 31.05.2021 16:24
Кількість переглядів: 1034

Відповідно до Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Більче-Золотецької сільської ради, затвердженого рішенням сесії Більче-Золотецької сільської ради від 04.03.2021 №174, в опорному закладі «Більче-Золотецький НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів» Більче-Золотецької сільської ради Борщівського району Тернопільської області оголошено конкурс на посаду директора опорного закладу.

31 травня 2021 року проведено засідання конкурсної комісії. На порядок денний винесені питання:

  1. Опрацювання Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Більче-Золотецької сільської ради та визначення обов’язків членів конкурсної комісії.
  2. Розгляд заяв претендентів для участі у конкурсі на посаду директора опорного закладу Більче-Золотецький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Більче-Золотецької сільської ради Борщівського району Тернопільської області та поданих ними документів на відповідність установленим законодавством вимогам.
  3. Прийняття рішення про допущення та/або недопущення претендентів для участі у конкурсному відборі на посаду директора опорного закладу Більче-Золотецький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Більче-Золотецької сільської ради Борщівського району Тернопільської області.
  4. Формування тестових завдань згідно запропонованого переліку питань та ситуаційних завдань відповідно до наказу Відділу освіти та соціально-культурної сфери Більче-Золотецької сільської ради від 28.04.2021 року №22.

Конкурсною комісією прийнято рішення щодо допущення до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора опорного закладу Більче-Золотецький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Більче-Золотецької сільської ради Борщівського району Тернопільської області таких претендентів:

  • Благу Людмилу Ярославівну
  • Качуру Любов Петрівну
  • Козак Лілію Іллівну

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь