A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Відбулася виїзна комісія

Дата: 25.11.2021 15:42
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

виконання протокольного рішення позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській райдержадміністрації та з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із відключенням електропостачання сіл Монастирок та Більче-Золоте через падіння сухостійних дерев на лінію електропередач, що проходить між вищезазначеними населеними пунктами 2?4? листопада під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Демчука, за участі відповідальних представників райдержадміністрації відбулася виїзна комісію з питань обстеження зелених насаджень, що ростуть в межах охоронної зони лінії електропередач, яка проходить між селами Більче-Золоте та Монастирок на предмет їхньої аварійності та потенційної загрози життєдіяльності населення.

До слова, що Більче - Золотецька сільська територіальна громада зверталася до Чортківської РДА з прохання створити дану комісію для обстеження проблемної зони і в результаті сприяти вирішенню даного питання.

?Комісія оглянула територію та зафіксувала, що охоронна зона вкрита рослинністю, заросла кущами та деревами, які падуть на електропроводи, обриваючи їх та спричиняють небезпечну обстановку.

?Інформацію про результат роботи даної комісії буде заслухано на наступному засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській райдержадміністрації.

??Слідкуйте за новинами нашої інтернет-сторінки!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь