A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Другий-відділ Чортківського Ртцк-та-сп

Дата: 10.02.2022 12:15
Кількість переглядів: 1587

Фото без опису

 

УВАГА???

 

Фото без опису

Другий відділ Чортківського районного ТЦК та СП проводить набір на вакантні посади для проходження військової служби за контрактом осіб офіцерського та сержантського складу в батальйоні територіальної оборони Чортківського району 105 окремої бригади територіальної оборони Тернопільської області Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід».
   Учасники ТрО – це громадяни, які будуть обороняти свій дім, місто, село, район, область та українців від загарбників. Фактично, ТрО – це місцеві жителі, які пройшли військову підготовку і у разі необхідності зможуть охороняти та захищати свої населені пункти в складі ЗС України.
    Усі військовослужбовці гарантовано отримуватимуть грошове забезпечення відповідно до штатного розпису:
солдати, сержанти від 11 000 грн та офіцери від 14 000 грн. - відповідно до займаної посади.
    За укладання першого контракту передбачена додаткова грошова винагорода від 19 000 грн., яку новобранцям виплачують ЗСУ.
   Передбачено також грошове заохочення від органів місцевого самоврядування - 8000-10000 грн. при укладанні контракту.
    Військові забезпечуватимуться безоплатною кваліфікованою медичною допомогою у військово-медичних закладах охорони здоров’я, а також повний пакет соціального захисту військовослужбовців.
   Військові служитимуть поруч з домівкою та захищатимуть свою малу Батьківщину та родину. В особливий період укомплектування частин здійснюватиметься військовослужбовцями за контрактом, за призовом особами офіцерського складу та територіальним резервом. Вони обійматимуть офіцерські, старшинські, сержантські та солдатські посади.
   Усім військовослужбовцям зберігатиметься місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності й у фізичних осіб-підприємців, у яких вони працювали на час призову.
    Крім того, на час дії особливого періоду в разі призову на військову службу виплата пенсії для армійців, які її отримують, не припиняється, а після звільнення зі служби підлягає перерахунку.

   Всіх бажаючих просимо звертатися за детальною інформацією до Другого відділу Чортківського районного ТЦК та СП за адресою: м. Борщів , вул. С.Бандери, 35, тел. 0982246811, 0980411230


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь