A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Семінар-навчання для працівників служб у справах дітей територіальних громад району відбувся сьогодні в Чортківській районній військовій адміністрації. 

Дата: 28.02.2023 14:29
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Участь в семінарі також взяла Соболівська Неля Ярославівна, начальник служби у справах дітей Більче-Золотецької сільської ради.

На початку заходу із вступним словом виступив перший заступник начальника Чортківської РВА Михайло Демчук, який підкреслив першочерговість захисту дітей в умовах воєнного часу та запросив учасників долучитися до фахового обговорення і всебічного аналізу цього питання. 

Відтак, начальник служби у справах дітей Чортківської РВА Василь Корнак розпочав діалог з представниками органів місцевого самоврядування стосовно основних робочих моментів, що стосуються функціонування служб у справах дітей на місцях, дотримання стандартів, закріплених у Конвенції ООН, реагування на випадки загроз життю та здоров’ю дітей, захисту їхніх житлових та майнових прав. 

- Питання захисту та реалізації прав дитини - це питання обов’язку та безпеки в кожній громаді.  Через повномасштабне вторгнення російської федерації саме діти є найбільш беззахисними перед великою бідою. Тому співпраця всіх владних структур та органів місцевого самоврядування, які опікуються цим соціальним питанням, є першочерговим завданням в реаліях сьогоднішнього часу,- сказав на завершенні семінару-навчання Василь Корнак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь