Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

За дорученням начальника районної військової адміністрації Володимира Шипітка продовжуються обстеження Пунктів незламності в Чортківському районі.

Дата: 17.10.2023 10:45
Кількість переглядів: 159

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Так, сьогодні перший заступник начальника РВА Михайло Демчук побував з робочими візитами з цього питання у Більче-Золотецькій та Борщівській територіальних громадах.

Для початку посадовець поцікавився облаштуванням цих пунктів на предмет їх забезпечення засобами зв’язку та електрики, альтернативними джерелами енергії, запасом ліків та протипожежними засобами – всім необхідним для того, щоб надати допомогу населенню у разі надзвичайних ситуацій.

Також, Михайло Демчук поспілкувався з посадовими особами громад стосовно організації виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2023 року №930 «Деякі питання функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб».

Першочерговим завданням, на чому акцентував увагу посадовець, є готовність громад до всіх викликів в умовах російської агресії і оперативне реагування на них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь