A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Робота бібліотек громади в умовах децентралізації

Дата: 25.07.2017 17:27
Кількість переглядів: 791

Начальник  відділу  освіти та соціально-культурної сфери сільської ради Василь Чикурлій взяв участь у роботі обласної  інформаційно-консультативної  групи з питань реформування бібліотечної системи .


Засідання круглого столу відбулося в читальному залі центральної бібліотеки за участю голови Борщівської райдержадміністрації Людмили Юзьків, виконуючого обов’язки голови районної ради Михайла Гарасимова та голів ОТГ.
Розпочала роботу начальник відділу культури, туризму та релігій Борщівського  району  – Уляна Пасічник, яка коротко охарактеризувала стан справ у бібліотечній галузі району в умовах децентралізації. 
З рекомендаціями та порадами з організації мережі публічних бібліотек в об’єднаних територіальних громадах та з метою забезпечення належного рівня надання бібліотечних послуг у сфері культури виступили директор Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки – Василь Вітенко, заступник директора з наукової роботи – Галина Польова та директор Борщівської централізованої бібліотечної системи – Світлана Миколинська.
Емоційно відбулося обговорення моделей інформаційного-бібліотечного обслуговування в ОТГ, нормативно-методичного забезпечення, кадрове питання, матеріально-технічного стану, комп’ютеризації бібліотек та організації і оновлення книжкових фондів.
Голова Борщівської райдержадміністрації Людмила Юзьків підводячи підсумки роботи круглого столу, закликала присутніх до співпраці по збереженню базової мережі та модернізації бібліотек району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь