A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Подарунки з Великобританії

Дата: 13.07.2017 17:29
Кількість переглядів: 872

У далекій  Великобританії  проживає сім'я Дарії  та  Валентина  Склярик , справжніх  українців, патріотів  своєї  землі , які  серцем і душею рвуться до рідної домівки. 

Валентин  родом з Більче-Золотого , активний  ініціатор та співавтор першого україномовного  кольорового фотожурналу "Родина" .Дарія свій сум за рідним краєм  викладає поетичним словом на папері.  Пані Дарія є однією з активісток і волонтерів групи «Лондон Євромайдан», Без її віршів не відбувається жодне майданівське зібрання. Вона – одна із співавторів книги «Будитель нації», присв’яченої 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка. Дарія є організатором та співавтором поетичної збірки українських поетів-емігрантів «Клич Майдану»(2015).  Одна з ініціаторів та організаторів благочинних проектів для допомоги дітям України «Збережіть дитинство», «Допомога онкохворим дітям в Україні» «Зігрій душу» – допомога потерпілим захисникам рідної землі на сході України у війні з московським агресором (у співпраці з благочинною організацією “ British-Ukrainian Aid”), тощо.
Дарія присвятила чимало віршів Революції гідності та російсько-українській війні, чимало із яких увійде до майбутньої поетичної збірки про Героїв. 

Сьогодні наша  Більче-Золотецька сільська  бібліотека отримала від  цієї сім'ї  неоціненний подарунок - це три збірки  віршованих  творів. Заходьте в бібліотеку та знайомтесь з творчістю Дарії  Склярик.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь