Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Набрали чинності нові зміни в процесі рекрутингу до ЗСУ!

Дата: 20.06.2024 14:27
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Війна в Україні триває вже понад десять років, і тисячі українців стають на захист своєї країни. Але як знайти своє місце в армії, коли так багато різних підрозділів і посад?

❗️"Обирай посаду і підрозділ у війську" - це гасло інформаційної кампанії, яка реалізується платформою Lobby X у співпраці з Міноборони, Міністерством культури та інформаційної політики України, Збройними силами України та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Рекрутингова платформа Lobby X допомагає військовому командуванню знайти мотивованих людей у свої підрозділи, а охочим - долучитись до Сил Оборони, обрати бажану посаду та найбільш ефективно використовувати свої сильні сторони в обраному підрозділі.

✅️Покроково призов добровольців за мобілізацією відбуватиметься в такий спосіб:

• Вибір посади та підрозділу, відправка резюме (в Україні працює сайт з рекрутингу для пошуку вакансій в армії).

• Запрошення на співбесіду, успішне проходження відбору.

Якщо ваш підрозділ пріоритетний — одразу отримання рекомендаційного листа від підрозділу. Якщо ваш підрозділ непріоритетний — погодження підрозділом вашого призначення в Генштабі, після чого отримання рекомендаційного листа від підрозділу.

• ⁠Візит до ТЦК разом із рекомендаційним листом, проходження ВЛК.

• Відправка до батальйону резерву та зарахування до його складу.

⁠Якщо є відповідна навчальна база у конкретного батальйону резерву — проходження підготовки на базі батальйону.

Якщо відповідної спроможності на базі батальйону резерву немає — відправка у відрядження на навчання в центри та подальше повернення з відрядження до батальйону резерву після завершення підготовки.

• Після завершення навчання — переведення наказом Головнокомандувача до вашого підрозділу згідно з рекомендаційним листом та зарахування до складу відповідної військової частини.

Як і раніше, важливо контролювати статус пріоритетності підрозділу, про що можна дізнатися після співбесіди. І контролювати видачу рекомендаційного листа вам лише після погодження підрозділом вашого призначення в Генштабі.

Ці зміни стосуються як пріоритетних, так і непріоритетних підрозділів ЗСУ та саме тих добровольців, які долучаються до армії за мобілізацією.

Алгоритм залучення добровольців до ЗСУ на контрактну службу залишається без змін: кандидатів відправлятимуть на проходження підготовки до навчальних центрів і після того розподілятимуть до підрозділів згідно з рекомендаційними листами.

Алгоритм долучення до підрозділів, які не в складі ЗСУ, — як раніше, індивідуальний до кожного відповідного військового формування. Про нього ви дізнаєтеся на етапі співбесіди з відповідним підрозділом.

📌Дивіться всі актуальні вакансії за посиланням: https://lobbyx.army/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь