Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Дистанційний майданчик щодо дотримання трудового законодавства

Дата: 06.03.2017 20:59
Кількість переглядів: 715

З метою налагодження тісної співпраці з об’єднаними територіальними громадами відбувся виїзний дистанційний майданчик на території Більче-Золотецької об’єднаної територіальної громади з метою надання консультацій.
В заході взяли участь директор Борщівського районного центру зайнятості Мандзюк М.Я.,заступник директора Борщівського районного центру зайнятості Тарабан О.Д., головний державний інспектор Відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Тернопільській області Кузик О.Б., заступник начальника відділу Борщівського бюро правової допомоги Кучіра Т.І., головний ревізор-інспектор Борщівського відділення Чортківської ОДПІ Кузик М.В., головний спеціаліст з призначення виплат управління ПФУ в Борщівському районі Когут Р.В., сільський голова Більче-Золотецької сільської ради Огородник Г.П., запрошені керівники ПОУ та громадяни Більче-Золотецької об’єднаної територіальної громади.

Під час зустрічі розглядалися проблеми громади та шляхи їх вирішення.
Директор Борщівського районного центру зайнятості Мандзюк М.Я. проінформувала про послуги служби зайнятості, ознайомила з проектом угоди про співпрацю, яка укладається з метою забезпечення подальшого розвитку соціального діалогу в суспільстві, сприяння зайнятості населення на даній території та формування роботодавцями соціально-відповідального бізнесу. Тарабан О.Д. проінформувала про нові інструменти та підходи в роботі служби зайнятості.
Головний державний інспектор Управління держпраці Кузик О.Б., надала консультації, а саме щодо змін у сфері праці та штрафних санкцій за порушення законодавства про працю юридичними та фізичними особами, які використовують найману працю.
Заступник начальника відділу Борщівського бюро правової допомоги Кучіра Т.І. ознайомила з можливістю отримання консультації із правових питань, а також доступ до інших видів правової допомоги.
Головний ревізор-інспектор Борщівського відділення Чортківської ОДПІ Кузик М.В. проінформував щодо нововведення у фіскальній службі та змін у податковому кодексі.
Головний спеціаліст з призначення виплат управління ПФУ в Борщівському районі Когут Р.В. відповів на запитання щодо призначення та виплати пенсій.
Присутні отримали відповіді на запитання, які їх цікавлять. 
На даному заході були прийняті рішення щодо укладення угоди про співпрацю та затвердження плану спільних дій на 2017 рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь