A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Українсько - польська зустріч для вчителів

Дата: 08.04.2017 21:20
Кількість переглядів: 865

УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКА  ЗУСТРІЧ-СВАТКА

 

ТРЕНІНГИ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ

 

Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща) та Лабораторія Громадянської Освіти  "Пошук" Товариства Лева (Львів, Україна) запрошує вчителів середніх шкіл та гімназій (які працюють з учнями віком 11-16 років) взяти участь у зустрічі освітян із Польщі та з України, що бажають налагодити міжнародну співпрацю шкіл та обмін молоддю. До участі у «сватці» запрошуємо представників шкіл, які раніше не брали участь у подібній зустрічі і чий навчальний заклад не має партнерської школи у Польщі.

Тренінг-сватка відбуватиметься з 26 по 29 червня 2017 р у Варшаві.

Для налагодження співпраці запрошуються школи Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Волинської, Рівненської, Чернівецької, Закарпатської,  Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Полтавської, Житомирської, Черкаської, Київської, Чернігівської областей.

Завдяки «сватці» школи матимуть можливість знайти партнерів у Польщі, спільно з якими зможуть організувати обмін молоддю. Також учителі, що братимуть участь у зустрічі, зможуть вдосконалити свої навики у написанні освітніх проектів.

Під час тренінгу буде можливість розповісти про школу, яку представлятиме учитель, знайти партнерську школу для спільної реалізації проекту, дізнатися більше про систему освіти у Польщі та спробувати спільно з польським партнером написати проект співпраці шкіл та обміну молоддю.

 

 

Учасники тренінгу самостійно залагоджують візове питання та самостійно добираються до місця проведення тренінгу. Фонд компенсує витрати учасників на проїзд, а також забезпечує проживання та харчування протягом тренінгу. До участі в тренінгу запрошуємо по одному представнику від школи. Кількість місць обмежена, зацікавлені в участі вчителі повинні заповнити анкету (що додається) і надіслати на адресу poshuktl@gmail.com. Термін надсилання анкет закінчується о 18.00 14 квітня 2017 року.

Про результати відбору буде повідомлено не пізніше  30 квітня 2017 року. За додатковою інформацією звертайтесь до Людмили Роман, тел.:0984449183 або 0935243003 та за електронною адресою poshuktl@gmail.com.  Учасники тренінгу отримують сертифікат, що підтверджуватиме участь у «сватці».

 

 

 

Тренінг організовано в рамках Програми RITA -  «Переміни в регіоні", що фінансуються Польсько-Американським Фондом Свободи та реалізується Фондом Освіта для Демократії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь