A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Фонд соціального страхування України повідомляє

Дата: 03.03.2018 21:32
Кількість переглядів: 705

З 01.01.2018 Фонд соціального страхування України запровадив адресне забезпечення реабілітації застрахованих осіб. Постановою правління Фонду від 13.07.2017 № 39 затверджено Порядок відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України. Запроваджується новий механізм, де кожній застрахованій особі (працівнику)    забезпечується індивідуальний підхід до лікування в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів.             

            Зокрема, Порядок надає право самостійного вибору застрахованою особою санаторно-курортного закладу для проходження лікування після перенесених захворювань і травм відповідно до переліку, затвердженого наказом виконавчої дирекції Фонду та оприлюдненого на офіційному веб-сайті Фонду, у розрізі профілів медичної реабілітації.

            Застрахована особа має право на лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я.

          Приймати рішення щодо проходження лікування в конкретному санаторії буде сам хворий відповідно до свого профілю хвороби.

Порядком запроваджуються нові принципи і підходи у роботі Фонду. Так, усю необхідну роботу, пов’язану з підготовкою та оформленням документів, потрібних для отримання застрахованою особою лікування, будуть здійснювати працівники відділення Фонду, а не людина.

           Дотримуючись соціальної ініціативи «гроші ходять за людиною», Борщівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області з початку 2018 року до реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів направило 4 застраховані особи та ще 3 планують поїхати до кінця місяця.

          Працівники Борщівського відділення нададуть застрахованим особам всю необхідну інформацію щодо профілів медичної реабілітації, переліку санаторно-курортних закладів за профілем лікування та якістю обслуговування.

        Інформацію можна отримати за телефоном 2-40-14 або за адресою: м. Борщів, вул. Січових Стрільців, 5.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь