A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прощання з колядою

Прощання з колядою

От і пройшли різдвяні свята , такі родинні, славні і величні, прикрашені дідухом та ялинкою, снігом, святковим настроєм, різдвяною таємничістю та неодмінно – українськими звичаями та традиціями. Сьогодні в Більче-Золотому всією громадою прощалися з колядою .  "Нова радість стала" заколядували  всі  разом учасники та присутні.  Одні за одними виходили аматори сіл нашої громади, відтворивши весь цикл різдвяних свят.  Свято поблагословив отець Петро, привітала присутніх сільський голова Галина Огородник .  Колядки, щедрівки, щирі віншування дарували всім церковний хор церкви Архистратига Михаїла с.Більче-Золоте, учні опорного закладу Більче-Золотецького НВК ЗОШ І-ІІІ ст., колядники сіл Олексинці, Шершенівки, Монастирка, Мушкарова, Юр'ямполя, дитячої музичної школи , Більче-Золотецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації, гурт "Більчанки" , жителі вулиці Хіцівка с.Більче-Золоте, Будинок культури с.Більче-Золоте .

21:38 20.01.2019

ХРИСТОС ХРЕЩАЄТЬСЯ !

ХРИСТОС ХРЕЩАЄТЬСЯ !

19 січня православні християни відзначають велике свято – Хрещення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа.

12:01 19.01.2019

Різдвяні свята в нашій громаді

Різдвяні свята в нашій громаді

Христос народився !  Різдвяні свята цього року як ніколи гарні. Сніг, невеликий мороз додають святкового настрою. По всіх селах нашої громади лунають колядки. Люди прославляють народженого Христа і просять Бога , щоб благословив їх на новий рік . Особливим Різдво є для дітей , напевно тому в усіх селах вулицями можна зустріти вертепи. Маланки .Весело, гамірно, з піднесенням від хати до хати діти доносять звістку про народження Ісуса.  

11:53 19.01.2019

Рада регіонального розвитку Борщівського району

Рада регіонального розвитку Борщівського району

Сьогодні сільський голова Галина Огородник взяла участь в Раді регіонального розвитку Борщівського району, яка відбулася в приміщенні Борщівського агротехнічного коледжу  під керівництвом  голови Борщівської РДА Людмили Юзьків.

18:18 04.01.2019

З НОВИМ 2019  РОКОМ !

З НОВИМ 2019 РОКОМ !

  Більче-Золотецька сільська рада вітає всіх з наступаючим Новим 2019 роком!  Традиційно на порозі нового року ми озираємося на пройдений шлях, підводимо підсумки, аналізуємо досягнення. Рік, що минає, був сповнений різноманітними подіями, викликами і випробуваннями, втіленням у життя різних важливих проектів. Дякуємо всім, хто був з нами протягом року за підтримку , розуміння і співпрацю. Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що воно обов’язково збудеться. Тож напевно цієї новорічної ночі у нас українців одне спільне бажання - мир і спокій на нашій рідній землі.  Хай рік прийдешній буде багатим на добрі справи, нові звершення та інші приводи для гарного настрою, а наші серця наповняться любов’ю та теплом родинного вогнища.  З НОВИМ 2019 РОКОМ !

20:09 31.12.2018

До уваги населення!

До уваги населення!

З 01.01.2019 змінено розміри адміністративного збору за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

20:48 29.12.2018

ПОДАРУЙ ДИТИНІ РАДІСТЬ У ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

ПОДАРУЙ ДИТИНІ РАДІСТЬ У ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

День Святого Миколая – одне із самих світлих і радісних християнських свят, яке сповнене теплом, увагою та любов’ю, пов’язане з милосердям, співчуттям і щедрістю. Святого Миколая здавна вважають покровителем тих, хто найбільше потребує любові та турботи, – дітей та бідних.

23:36 20.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь