A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шевченко наш - він для усіх століть

Шевченко наш - він для усіх століть

205- річниця з дня народження та 158 - річниця з дня смерті Тараса Шевченка . Ці дві світла та трагічна події асоціюються в уяві кожного українця з великим творчим доробком геніального поета , художника, кобзаря і великого патріота своєї землі.  Напевно немає людини, яка б не знала віршів Шевченка. А останні події в Україні - Майдан, Революція Гідності, війна на сході країни , ще більше пробудили патріотичний дух Шевченкових віршів. Обєднаймося всі і в мирі, злагоді будуймо свою державу , про яку мріяв великий кобзар.  І тоді забудеться давняя срамотняя година і оживе добра слава, слава України.  В Більче-Золотецькій громаді  відбулися урочисті заходи відзначення шевченківських днів.

10:20 10.03.2019

"Шевченко в об'єктиві"

"Шевченко в об'єктиві"

До дня народження Тараса Шевченка Управління культури Тернопільської обласної державної адміністрації спільно з Тернопільською обласною бібліотекою для молоді ініціюють фотофлешмоб "Шевченко в об'єктиві".

10:11 10.03.2019

Встановлення автобусних зупинок в селах громади

Встановлення автобусних зупинок в селах громади

З метою створення належних та безпечних умов для очікування жителями громадського транспорту за кошти бюджету Більче-Золотецької сільської  ради придбано та встановлено автобусні зупинки в селах нашої громади. 

10:11 07.03.2019

Конкурс Шевченкової поезії

Конкурс Шевченкової поезії

Учні наших шкіл сьогодні  взяли участь у фіналі районного конкурсу читців Шевченкової поезії, який відбувся в читальному залі районної бібліотеки .

21:37 05.03.2019

"Шевченко для усіх століть"

"Шевченко для усіх століть"

7 березня 2019 року о 12 год. біля пам'ятника Т. Шевченка в с.Більче-Золоте  відбудеться літературно-мистецьке дійство з нагоди  205-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка.

19:44 05.03.2019

Доступні ліки

Доступні ліки

Відтепер  державна програма "Доступні ліки" діє і в нас. Пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, бронхіальною астмою чи діабетом ІІ типу можуть отримати ліки безоплатно або з незначною доплатою.    ЯК ОТРИМАТИ БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ? Покрокова інструкція

19:29 05.03.2019

Нарада в Управлінні охорони здоров'я Тернопільської ОДА

Нарада в Управлінні охорони здоров'я Тернопільської ОДА

Сьогодні сільський голова Галина Огородник взяла участь в робочій нараді в Управлінні охорони здоров'я Тернопільської ОДА  , в ході якої обговорювались питання реалізації державної програми підтримки сільської медицини. 

19:03 05.03.2019

Відеонарада в Борщівській РДА

Відеонарада в Борщівській РДА

Сільський голова Галина Огородник взяла участь у відеонараді під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Олега Валова. На відеонараді розглядались питання про виконання обласного бюджету за 2018 рік; організацію проведення в області двомісячника благоустрою в населених пунктах; заходи щодо профілактики африканської чуми свиней, сказу та інших небезпечних захворювань та виділення коштів з місцевих бюджетів на їх проведення; реалізацію в області Урядової програми «Доступні ліки».

18:59 05.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь