A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

XVIIІ Всеукраїнський конкурс «Земля - наш спільний дім»

XVIIІ Всеукраїнський конкурс «Земля - наш спільний дім»

18 березня 2019 року відбувся І етап XVIIІ Всеукраїнського конкурсу «Земля - наш спільний дім» за участю команд Олексинської ЗОШ І-ІІ ст, Опорного закладу "Більче-Золотецького НВК ЗОШ І-ІІІ ст.", а також "Шершенівського НВК "ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ" філії опорного закладу Більче-Золотецького НВК ЗОШ І-ІІІ ст." 

08:16 20.03.2019

Рада регіонального розвитку Тернопільської області

Рада регіонального розвитку Тернопільської області

Сьогодні відбулося засідання Ради регіонального розвитку Тернопільської області під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. На порядку денному - обговорення та затвердження перспективного плану області на 2019-2021 роки.  Захід проходив у ТРЦ “Подоляни” за участі також Першого віце-прем'єр-міністра Степана Кубіва, Міністра юстиції Павла Петренка, віце прем'єр міністра України Володимира Кістіона,  керівництва області, усіх районів та громад Тернопільщини.

21:19 19.03.2019

Благоустрій в Олексинцях

Благоустрій в Олексинцях

Кожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою кожного населеного пункту. У супроводі класних керівників учні Олексинської школи взялися до робочого інвентарю та з ентузіазмом почали прибирати торішнє листя та траву.

21:11 19.03.2019

"Ми не забудемо тебе, Тарасе!"  

"Ми не забудемо тебе, Тарасе!"  

З 11.03 по 15.03 у Шершенівському НВК було проведено Шевченківський тиждень: конкурс малюнків, конкурс поезій, виховний захід "Ми не забудемо тебе, Тарасе!"  

16:34 18.03.2019

ТИМЧАСОВА ЗМІНА МІСЦЯ ГОЛОСУВАННЯ

ТИМЧАСОВА ЗМІНА МІСЦЯ ГОЛОСУВАННЯ

З метою проведення чесних виборів Міністерство юстиції України у партнерстві з Центральною виборчою комісією в рамках проекту «Я маю право!» реалізовує правопросвітницьку кампанію «Я маю право голосу!» (далі – Кампанія) метою якої є – інформування населення про порядок проведення виборів Президента України, підвищення рівня правової обізнаності виборців щодо виборчих прав, механізмів їх реалізації та захисту; виборчих процедур.

20:54 15.03.2019

"За чисте  довкілля "

"За чисте довкілля "

Відповідно до розпорядження Більче-Золотецького сільського голови № 17/02-03 від 06.03.2019 року "Про організацію та проведення на території Більче-Золотецької сільської ради  у 2019 році щорічної всеукраїнської акції „За чисте довкілля ” на території Більче-Золотецької  сільської ради оголошується двомісячник благоустрою з 11 березня по 11 травня 2019 року.

20:38 15.03.2019

АКЦІЯ "ВИПУСКНИК" У БІЛЬЧЕ-ЗОЛОТЕЦЬКІЙ ЗОШ І-ІІІСТ

АКЦІЯ "ВИПУСКНИК" У БІЛЬЧЕ-ЗОЛОТЕЦЬКІЙ ЗОШ І-ІІІСТ

13 березня 2019 року в рамках виїзного профорієнтаційного заходу в Більче-Золотецьку об’єднану територіальну громаду фахівці з профорієнтації за участю представника Борщівського бюро правової допомоги провели акцію «Випускник» для старшокласників Більче-Золотецької загальноосвітньої школи.

20:25 15.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь