A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проблеми села - очима дітей

Проблеми села - очима дітей

Сьогодні сільський голова Галина Огородник провела зустріч з учнями старших класів опорного закладу Більче-Золотецький НВК ЗОШ І-ІІІ ст. 

17:33 21.05.2019

Засідання районного штабу з організації додаткових профілактичних та протиепідемічних заходів проти кору.

Засідання районного штабу з організації додаткових профілактичних та протиепідемічних заходів проти кору.

Головний лікар КНП  "Більче-Золотецька амбулаторія загальної практики сімейної медицини" Лисий Олег Степанович та начальник відділу  освіти та соціально-культурної сфери сільської ради Василь Степанович Чикурлій взяли участь у  засіданні районного штабу з організації додаткових профілактичних та протиепідемічних заходів проти кору. Під час засідання обговорено питання про виконання Доручення голови районної державної адміністрації від 06.05.2019р. № 35 «Про додаткові заходи з імунізації проти кору». Епідемічна ситуація щодо захворюваності на кір в районі є неблагополучною 3-й рік поспіль. У 2017 році було зареєстровано 19 випадків кору, у 2018 році - 265, а за 4 місяці 2019 року - 149. Найбільше випадків кору серед дітей від 1 до 18 років реєструється у віці 5-17 років, тобто серед організованого дитячого населення. Серед хворих на кір дітей -62,8 % не щеплені (відмовники ). Саме це стало причиною проведення додаткових заходів з імунізації від кору. В ході обговорення штабом вирішено: - визначити перелік осіб відповідальних за верифікацію даних щодо імунізації дітей на всіх рівнях закладів охорони здоров’я та ОТГ; - інформацію щодо імунізації щеплених проти кору подавати щовівторка до 13.00 у Борщівського міжрайонного відділу ДУ « Тернопільський ОЛЦ МОЗ України»; - закладам освіти провести батьківські збори із залученням медичних працівників з роз’ясненнями необхідності проведення щеплень проти кору.  За результатами обговорення порядку денного районний штаб прийняв відповідні рішення.

17:27 21.05.2019

Свято вишиванки в Більче-Золотецькій ОТГ

Свято вишиванки в Більче-Золотецькій ОТГ

"Одягнімо, друже, вишиванки - наш чарівний український стрій . Не для когось, не для забаганки, а для себе, вірний друже мій ."  В Більче-Золотецькій об'єднаній територіальній громаді відзначили День вишиванки . І не дивлячись на погоду , вишиванки цвітуть різними кольорами, нагадуючи нам, що ми українці .  А українська вишиванка — диво, кожному в ній зручно і красиво !

17:33 16.05.2019

Відкриття туристичного сезону в м.Збараж.

Відкриття туристичного сезону в м.Збараж.

12 травня 2019 року відбулося відкриття туристичного сезону в м.Збараж. Більче-Золотецька об'єднана територіальна громада представила фестиваль трипільської культури "Вертеба" та виставку авторської ляльки Катерини Бутовської.

12:25 16.05.2019

"Війні немає забуття"

"Війні немає забуття"

У ці травневі дні,ми з болем і сумом згадуєм воєнні роки другої світової війни.Не стоїть осторонь цих подій і Олексинська школа. Урок-реквієм"Війні немає забуття" був присвячений Дню пам'яті та примирення,а також Дню перемоги над нацизмом. Шана та слава героям!!! Вічна пам'ять загиблим!!!

16:47 08.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь