A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Карантин у загальноосвітніх закладах

Карантин у загальноосвітніх закладах

  У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації з грипу та ГРЗ , на підставі наказу ДСЕС України  «Про забезпечення санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів щодо профілактики грипу і гострих респіраторних вірусних інфекцій», наказу Міністерства охорони  здоров’я України  від 06.11.2015 р. №732 «Про затвердження нормативно-правових актів з питань організації та проведення санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій»,  постанови Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 № 63 “Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу ДСанПіН”  видано  розпорядження Більче-Золотецького сільського голови № 19/02-03 від 23.02.2018 року "Про заходи із запобігання виникненню надзвичайної ситуації, пов’язаної із загрозою масової захворюваності населення, у тому числі дітей, на грип і ГРВІ"  відповідно до якого у всіх загальноосвітніх закладах громади призупиняється навчально-виховний процес з 26 лютого по 04 березня 2018  року .

09:46 25.02.2018

Зустрічі з жителями сіл громади

Зустрічі з жителями сіл громади

Сільський голова Галина  Огородник та начальник відділу освіти та соціально-культурної сфери Василь Чикурлій сьогодні відвідали  села нашої громади.

20:36 23.02.2018

Відеонарада з питань функціонування медичних установ

Відеонарада з питань функціонування медичних установ

Сільський голова Галина Огородник та головний лікар КЗ "Більче-Золотецька амбулаторія загальної практики сімейної медицини" взяли участь у відеонараді під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Юрія Юрика. Обговорили питання формування спроможної мережі медичних закладів первинної ланки , можливе будівництво амбулаторій та оснащення їх автомобілями та медичним обладнанням згідно державної програми  розвитку сільської медицини.

20:16 23.02.2018

Нарада голів об*єднаних територіальних  громад

Нарада голів об*єднаних територіальних громад

Сільський голова Галина Огородник взяла участь в нараді під керівництвом голови Тернопільської ОДА Степана Барни, на якій  обговорили багато важливих питань, серед яких підготовка інфраструктурних проектів у 2018 році з урахуванням змін містобудівного законодавства; освіта, медицина та послуги безпеки в умовах децентралізації; передача земель в межах населених пунктів, а також пропозиції внесення змін до перспективного плану формування територій об’єднаних територіальних громад й організація співробітництва ОТГ.

21:43 22.02.2018

Свято Валентина в Юр*ямполі

Свято Валентина в Юр*ямполі

Завклубом села Юр*ямпіль Любов Товарніцька організувала вечір відпочинку присвячений Дню святого Валентина , який провели в  приміщенні   Юр*ямпільської ЗОШ І ст. 

21:22 17.02.2018

До уваги власників  ВРХ

До уваги власників ВРХ

На виконання комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Тернопільської області на 2016-2020 роки, департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації проводить прийом документів для виплати часткового відшкодування витрат на закупівлю установки індивідуального доїння для особистих селянських господарств населення. 

19:31 15.02.2018

Відбулась сесія сільської ради

Відбулась сесія сільської ради

14 лютого 2018 року відбулася сесія Більче-Золотецької сільської ради , на якій розглянуто та вирішено ряд питань, що стосуються роботи громади.

19:09 15.02.2018

Підписано Меморандум про співпрацю щодо передачі земель сільськогосподарського призначення у комунальну власність Більче-Золотецької ОТГ

Підписано Меморандум про співпрацю щодо передачі земель сільськогосподарського призначення у комунальну власність Більче-Золотецької ОТГ

Більче-Золотецькою сільською радою та Головним управлінням Держгеокадастру у Тернопільській  області підписано Меморандум про співпрацю при здійсненні  заходів щодо передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об*єднаної територіальної  громади .

18:41 14.02.2018

Нарада освітян

Нарада освітян

Начальник відділу освіти та соціаль-культурної сфери Більче-Золотецької ОТГ Василь Чикурлій взяв участь  у  нараді з питань техногенної та пожежної безпеки в закладах освіти області, яка відбулася в Тернопільській обласній державній адміністрації .

22:05 07.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь