A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

"До Стрітення від Різдва лине краєм  коляда"

"До Стрітення від Різдва лине краєм коляда"

21 січня у Більче-Золотому  відбулось свято проводи коляди "До Стрітення від Різдва лине  краєм коляда" , яке зібрало на сільську площу чисельну громаду не тільки Більча, але й усіх навколишніх сіл, котрі  колядували, маланкували та щедрували. Прославляли народженого Ісуса  і просили в нього ласки й божої опіки. 

16:44 28.01.2018

День соборності у Шершенівському НВК

День соборності у Шершенівському НВК

Саме сьогодні, 22 січня, на честь проголошення у 1919 році Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, у Шершенівському НВК провели виховний захід. Тоді незалежні частини України, що постали на уламках зруйнованих Російської та Австро-Угорської імперій, об'єдналися в єдину соборну і неподільну Українську державу. Український народ, що століттями був розділений між різними країнами, визволився нарешті з неволі і отримав можливість об'єднатися на своїй землі в цілісній Україні. Організатор заходу вчитель історії Грицак Любов Каролівна.

17:26 27.01.2018

Власників житлової і нежитлової нерухомості закликають звірити площу своїх  приміщень

Власників житлової і нежитлової нерухомості закликають звірити площу своїх приміщень

Для правильного нарахування податку на нерухомість у фіскальному відомстві  вже з перших днів нового року розпочали опрацьовувати зміни відомостей про платників податку на нерухомість. У 2018 році податок на нерухомість нараховуватиметься фізичним особам − власникам об’єктів нерухомості за звітний 2017 рік. Відповідно до п. п. 266.1.1 п. 266.1 ст. 266 Податкового кодексу України платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні, в тому числі нерезиденти, які є власниками житлової та нежитлової нерухомості.

17:05 27.01.2018

Про зміни у пенсійному  законодавстві

Про зміни у пенсійному законодавстві

На виконання пункту 5 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 03.10.2017 року № 2148-VIII постановою Кабінету Міністрів України № 1098 від 27 грудня 2017 року затверджено Порядок призначення тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату.

16:12 27.01.2018

Медична реформа : що це таке ?

Медична реформа : що це таке ?

Реформа розпочнеться з первинної медичної допомоги, тобто сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів. Ви можете звернутися до сімейного лікаря, терапевта або педіатра, як тільки відчуєте необхідність в обстеженні чи лікуванні. У розвинених країнах лікарі первинної меддопомоги без госпіталізації вирішують до 80% медичних звернень за допомогою сучасних знань, базової апаратури та найбільш розповсюджених аналізів та ліків.

16:06 27.01.2018

З Днем Соборності України !

З Днем Соборності України !

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як велике державне свято — День Соборності України.

14:46 22.01.2018

Проводи коляди в Більче-Золотому

Проводи коляди в Більче-Золотому

За рішенням організаційного комітету 21 січня 2018 року о 14,00 год на площі в с.Більче-Золоте біля новорічної ялинки відбудеться фольклорне рідзвяне дійство "До Стрітення від  Різдва лине краєм коляда".

20:23 11.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь