A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Благоустрій сміттєзвалищ громади

В рамках весняного двомісячника благоустрою розпочали роботу по  ліквідації стихійних сміттєзвалищ , впорядкування діючих .  

15:53 10.04.2020

Робоча зустріч з першим заступником голови Борщівської РДА

   Сьогодні  Більче-Золотецький сільський голова Галина Огородник  разом з першим заступником  голови райдержадміністрації Віктором  Голубцем  оглянули стан готовності приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини до відкриття та організації діяльності.

15:37 08.04.2020

Карантин змінив розпорядок дня школярів

Карантин змінив звичний розпорядок дня школярів. Але не варто втрачати час, коли є стільки можливостей навчатися й розвиватися онлайн. До уваги дітей та батьків учнів закладів освіти Борщівської громади, з 6 квітня на телебаченні стартує масштабний проєкт «Всеукраїнська школа онлайн». Найкращі вчителі України вестимуть в телеефірі уроки для 5 – 11 класів. За кожним класом закріплять відповідний телеканал, а також затвердять розклад уроків, які будуть доступні у Facebook та YouTube. Дистанційно школярі зможуть вивчати такі предмети: хімія, фізика, біологія, географія, українська мова та література, англійська мова, історія України та світу, алгебра, геометрія і навіть спортивні руханки. Окрім обов’язкової програми, можна спробувати і різні цікаві курси. Нові навички знадобляться у майбутньому. Головне, щоб діти були у безпеці. Будьте здорові і бережіть та своїх рідних. Разом ми сильніші.

11:51 05.04.2020

МОЗ ЗАКЛИКАЄ: ПРИ ПЕРШИХ СИМПТОМАХ РЕСПІРАТОРНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ОБОВ’ЯЗКОВО ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ СВОЄМУ СІМЕЙНОМУ ЛІКАРЮ. ЗАЛИШАЙТЕСЯ ВДОМА! САМОІЗОЛЯЦІЯ - НАЙДІЄВІШИЙ СПОСІБ УБЕЗПЕЧИТИ СЕБЕ ВІД ІНФІКУВАННЯ.

МОЗ закликає: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома! Самоізоляція - найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.  

11:49 05.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь