A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Святий Миколай, завітай до нас!»

«Святий Миколай, завітай до нас!»

Більче-Золотецька сільська рада щиро дякує ТОВ "Корпорація "Колос-ВС" (Іванишин Г.Б.) , ТОВ "Агрополіс" (Гошуляк В.О.) , ФГ Грицюк К.В. , приватним підприємцям Корольчук В.Ю. та Гондзьола Д.І. за допомогу святому Миколаю. Дякуючи їм , діти наших шкіл та дитячих садочків отримали щедрі подарунки. Хай Бог віддячить вам сторицею, дасть щедрі врожаї , міцне здоров'я, злагоду, достаток !

10:51 19.12.2019

Свято Миколая!

Свято Миколая!

Працівники сільської ради протягом року були дуже чемні і тому до нас сьогодні завітав Миколай з побажаннями добра, здоров'я, радості , достатку , невтомної праці на благо розвитку нашої громади. Дякуємо вам і навзаєм зичимо, щоб не тільки в свята , а повсякчас в нас все було якнайкраще.

10:48 19.12.2019

За даними Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області

За даними Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області

Протягом 2019 року найбільш поширеними іменами, які надавали дівчаткам при державній реєстрації народження в органах державної реєстрації актів цивільного стану Тернопільської області, були - Анастасія, Анна, Ангеліна, Вероніка, Вікторія, Дарина, Єва, Злата, Марія, Софія, Соломія. Хлопчиків найчастіше називали іменами Андрій, Артем, Владислав, Давид, Данило, Денис, Захар, Ілля, Максим, Матвій, Марко, Назар, Олександр, Святослав.

10:43 19.12.2019

Відкриття Консультативного пункту для бізнесу Більче-Золотецької ОТГ

Відкриття Консультативного пункту для бізнесу Більче-Золотецької ОТГ

Відповідно до Програми підтримки секторальної політики, за сприянням Департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації, в рамках реалізації Проекту «Створення мережі об’єктів інфраструктури підтримки підприємництва у Тернопільській області» 12 грудня 2019 року у Більче-Золотецькій сільській раді відбулось урочисте відкриття консультативного пункту для бізнесу Більче-Золотецької ОТГ.

15:44 13.12.2019

З Днем Збройних Сил України!!!

З Днем Збройних Сил України!!!

Вітаємо всіх військовослужбовців України! Нехай Ваші сила та мужність завжди живляться любов"ю та підтримкою рідних та близьких. І після будь-яких баталій ,які часто трапляються в повсякденному житті,вдома на Вас чекає затишна гавань.Міцного здоров"я Вам,успіхів та мирного неба над головою!!!

10:31 06.12.2019

Більче-Золотецька сільська рада запрошує всіх приєнатися до акції "Новорічно-рідзвяні подарунки оборонцям України".

Більче-Золотецька сільська рада запрошує всіх приєнатися до акції "Новорічно-рідзвяні подарунки оборонцям України".

З вдячності до наших захисників , постараймось всією громадою зібрати кошти, продукти харчування (солодощі, чай, кава, мясна консервація, крупи, макарони) , засоби гігієни, ліки, теплі речі (шкарпетки, нижня білизна) та допомогти хлопцям відчути, що про них пам'ятають і дякують їм за витримку, нескореність, самопожертву . Збір проводиться в приміщенні сільської ради до 5 грудня 2019 року

16:04 29.11.2019

Збори Асоціації об'єднаних територіальних громад

Збори Асоціації об'єднаних територіальних громад

Сьогодні сільський голова Галина Огородник побувала в Києві на зборах Асоціації об'єднаних територіальних громад , делегатами яких були представники ОТГ з цілої України. Цікаві виступи міністрів та представників Міністерств , закордонних спеціалістів . В формі діалогу отримали відповіді на питання, які нас цікавили. День збіг скоро, зате плідно.

18:01 25.11.2019

Конкурс духовної пісні пам'яті Оксанки Чимишин "Моя пісне тобі, Господь".

Конкурс духовної пісні пам'яті Оксанки Чимишин "Моя пісне тобі, Господь".

Сьогодні в Більче-Золотецькій дитячій музичній школі відбувся 5 конкурс духовної пісні пам'яті Оксанки Чимишин "Моя пісне тобі, Господь" . Шість років тому трагічно загинула молода талановита дівчина, яку запам'ятали веселою, життєрадісною, сповнену енергії і жаги жити , працювати. Проте її любов до пісні, музики не пропала. Невидимим ангелом вона нині оберігає свою любиму музичну школу і діти та вчителі з вдячністю молять Бога за її душу. До учасників конкурсу звернулися директор музичної школи Микола Тесля , сільський голова Галина Огородник , місцева поетеса Катерина Бутовська. Одні за одним виходили на сцену діти , і не важливо , як хто проспівав , головне - це було щиро. Ми пам'ятаємо тебе , Оксанко, сумуємо і приносимо щирі співчуття твоїм рідним.

18:01 24.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь