A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Святкування Всесвітнього дня пошти!

9 жовтня Всесвітній день пошти . В Більче-Золотецькій сільській бібліотеці привітали працівників більчанського відділення зв'язку. Щирі вітання та пісенні подарунки прозвучали від маленьких читачів бібліотеки , привітала присутніх сільський голова Галина Огородник та завбібліотекою Лідія Міськів. Посилку щастя доставив листоношам поштальон Пєчкін.

16:45 09.10.2019

День працівників дитячих садків, День бібліотек, День музики , День працівників освіти.

В найпрекраснішу пору року , коли шелестить падолистом осінь , ми відзначаємо професійні свята людей, які віддають свою любов і тепло нашим дітям . Ці свята 04 жовтня 2019 року відзначали в Більче-Золотецькій об'єднаній територіальній громаді. В Будинку культури зібрались люди різних професій та ветерани освітянської праці. Поблагословив свято отець Юрій Стеблина. Привітали присутніх секретар сільської ради Наталія Магала , начальник відділу освіти та соціально-культурної сфери сільської ради Василь Чикурлій. Кращих відзначили Грамотами та Подяками. Пісенні подарунки та щирі добрі побажання подарували учні ОЗ "Більче-Золотецький НВК ЗОШ І-ІІІст.", Олексинської ЗОШ І-ІІ ст., працівники та вихованці Більче-Золотецької музичної школи , Галина Данильчук та Людмила Складан. Приємним сюрпризом для всіх були виступи представників Борщівського агротехнічного коледжу та лауреати Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Богуцька Тетяна та Владислав Боднарчук .

16:24 05.10.2019

День людей похилого віку в Шершенівці

1 жовтня ми відзначаємо День ветерана та День людей похилого віку. Сьогодні в Шершенівському НВК спільно з Будинком культури зробили свято для наших одиноких літніх людей. По-домашньому затишно , в дружнім колі привітали гостей свята, подарували їм пісенні вітання . Зі словами вдячності та пошани звернулась до всіх сільський голова Галина Огородник. Привітати старше покоління приїхали начальник Управління соціального захисту населення Борщівської РДА Любов Морозко та директор Борщівського територіального центру соціального обслуговування Ірина Васильців . Привітав всіх і староста села Шершенівка Василь Байталюк . Зі сльозами на очах старенькі дякували всім за таке приємне свято.

21:14 01.10.2019

Премудросте земна,бібліотеко!

Премудросте земна,бібліотеко! Віват тобі хранителько свята До тебе йдуть і зблизька і здалека, Щоб почерпнуть від тебе лиш добра. (Більче-Золотецька сільська бібліотека).

20:58 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь