A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Програма “Доступні кредити 5-7-9%”

Програма “Доступні кредити 5-7-9%”

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року No 28 “Про затвердження Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам мікропідприємництва та малого підприємництва” в Україні започатковано Програму “Доступні кредити 5-7-9%” Інформація про Програму доступна на офіційному вебсайті Програми: https://5-7-9.gov.ua.

12:55 14.02.2020

До уваги учасників АТО !

До уваги учасників АТО !

Стосується отримання безоплатних путівок і одноразової грошової допомоги до 5 травня щорічно.

12:46 14.02.2020

"Вертеба" претендує на спадщину ЮНЕСКО

"Вертеба" претендує на спадщину ЮНЕСКО

В Борщівський РДА відбулася робоча зустріч щодо включення мережі печер Тернопільської області до попереднього списку Всесвітньої природної спадщини ЮНЕСКО . Сільський голова Галина Огородник взяла участь в обговоренні питання охорони навколишнього природного середовища, включення печер Борщівщини до зазначеного списку, зокрема печери "Вертеби" . Інформували присутніх з даних питань представники Управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної державної адміністрації та фахівці національного природного парку «Дністровський каньйон».

12:44 14.02.2020

Телемедицина в нашій громаді

Телемедицина в нашій громаді

Для нашої сімейної медицини отримали комплект телемедичного обладнання, придбаний за кошти державної субвенції місцевим бюджетам на реалізацію заходів з розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

12:42 14.02.2020

Другий етап медичної реформи стартує 1 квітня: що треба знати пацієнтам !!!

Другий етап медичної реформи стартує 1 квітня: що треба знати пацієнтам !!!

Другий етап медичної реформи стартує 1 квітня: що треба знати пацієнтам !!! З 1 квітня в Україні стартує другий етап медичної реформи, в який включені медичні заклади, які надають спеціалізовану (районні, міські) та високоспеціалізовану (обласні лікарні і центри) медичну допомогу. Між ними буде шалена конкуренція, боротьба за пацієнта, адже пацієнт зможе вільно обрати ту лікарню і спеціаліста, в якій хоче проконсультуватися чи прооперуватися. Прив’язки до районної чи міської лікарні більше не буде. І гроші за надану медичну послугу НСЗУ заплатить тій лікарні, яку обере пацієнт. Що варто знати пацієнтам?

22:05 07.02.2020

Семінар щодо нововведень у сфері державної реєстрації

Семінар щодо нововведень у сфері державної реєстрації

В Тернопільській обласній державній адміністрації відбувся семінар із державними реєстраторами області щодо нововведень законодавства у сфері державної реєстрації, який організовано Департамент економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА спільно з Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції Т Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).

20:11 07.02.2020

Робочі зустрічі з керівниками закладів та установ

Робочі зустрічі з керівниками закладів та установ

Робоча група Більче-Золотецької сільської ради в складі сільського голови Галини Огородник , начальника відділу освіти та соціально-культурної сфери Василя Чикурлія , головного бухгалтера сільської ради Наталії Притули , бухгалтера по зарплаті Світлани Яківців  провели зустрічі з керівниками закладів та установ громади .

16:34 07.02.2020

Подарунок для Більче-Золотецької ОТГ

Подарунок для Більче-Золотецької ОТГ

Більче-Золотецька сільська рада отримала цінний подарунок від 3-ої Гірсько-штурмової роти - прапор з побажаннями, який приніс нам його наш односельчанин Василь Барладин, котрий звільнився після служби по контракту . Ми раді, що Василь пройшовши три роки нелегкої служби, щасливо повернувся додому.

16:33 07.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь