A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Урок мужності й патріотизму в Більче-Золотецькій ЗОШ

Урок мужності й патріотизму в Більче-Золотецькій ЗОШ

В Монастирській ЗОШ І ст. провели урок мужності і патріотизму, присвячений прийдешнім святам Дню українського козацтва, Дню захисника України та 76- річниці створення УПА. Після уроку діти пішли до Могили борцям за волю України , поклали квіти та засвітили лампадки.

14:28 17.10.2018

Виставка в Більче-Золотецькій сільській  бібліотеці

Виставка в Більче-Золотецькій сільській бібліотеці

14 жовтня  святкуємо Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День Захисника України та 76- річницю  створення УПА. До цих свят у Більче-Золотецькій сільській бібліотеці оформлена книжкова виставка "За тебе свята Україно"

14:24 17.10.2018

Ремонтні  роботи в Юр'ямполі

Ремонтні роботи в Юр'ямполі

Більче-Золотецькою сільською радою проводяться роботи в селі Юр'ямполі - перекриття даху сільського клубу та встановлення огорожі біля школи.

14:13 17.10.2018

Ремонт доріг в Олексинцях

Ремонт доріг в Олексинцях

Сьогодні перевірили виконання робіт з поточного ремонту сільських вулиць в селі Олексинці. Тут за кошти сільської ради та фермерського господарства Грицюка Костянтина закуплено щебінь, а ТОВ " Корпорація "Колос - ВС" надає послуги технікою. Дякуємо сільськогосподарським підприємствам за розуміння і допомогу.

14:08 17.10.2018

Привітали з професійним святом людей благородних професій

Привітали з професійним святом людей благородних професій

У прекрасну пору року , коли шелестить падолистом осінь ми відзначаємо професійні свята , які об'єднані між собою , адже головна мета людей , які працюють в цих сферах – це  виховання наших дітей.   Це свято дошкільних закладів ,Всеукраїнський день бібліотек, Міжнародний день музики , День працівників освіти .

20:40 04.10.2018

Нарада під керівництвом голови Тернопільської ОДА

Нарада під керівництвом голови Тернопільської ОДА

Сільський  голова  Галина  Огородник  взяла участь у відеонараді під керівництвом голови обласної державної адміністрації Степана Барни. Під час відеонаради за участю голів об’єднаних територіальних громад району, начальника філії «Борщівський райавтодор» обговорили питання про усунення недоліків контрольної перевірки ДСНС України, проведеної 14-24 травня 2018 року щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб у Тернопільській області; готовність житлово-комунального господарства та соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року; призначення населенню житлових субсидій на опалювальний період 2018/2019 року; середній і поточний ремонт доріг в області; стан будівництва об’єктів за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ.

11:15 02.10.2018

Капітальні ремонти в опорному закладі Більче-Золотецький НВК ЗОШ  І-ІІІ ст.

Капітальні ремонти в опорному закладі Більче-Золотецький НВК ЗОШ І-ІІІ ст.

Більче-Золотецькою сільською радою за рахунок коштів субвенції на розвиток інфраструктури об'єднаних територіальних громад проведено капітальний ремонт спортивного залу та їдальні опорного закладу"Більче-Золотецький НВК ЗОШ І-ІІІ ст."  

20:20 01.10.2018

День села в Мушкарові

День села в Мушкарові

Кожне село має свою історію, своїх видатних та поважних людей , працьовитих односельчан, здобутки в селі і приводом цього є відзначення Дня села.  Сьогодні свій день відзначив Мушкарів . Це маленьке мальовниче село нашої громади .  Ведучі Діана Кучіра та Богдана Кладочна щиро теплими словами привітали односельців.  Поблагословив початок свята отець Назар .  Сільські аматори радували своїми талантами присутніх. Тут звучали пісні у виконанні церковного хору с. Мушкарів , Насті Савчук , Людмили Скорохід, Теодора Якимишина , Олі Бабій , Юлі Мишкун , Ангеліни Магури та Яни Кучіри, Любові Товарніцької , жіночого ансамблю с.Мушкарів , жіночого ансамблю "Галичани" села Олексинці. Василь Вітенко розказав гуморески. Привітали з святом жителів Мушкарова та їхніх гостей сільський голова Галина Огородник та директор Більче-Золотецької ЗОШ Лілія Козак.  Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

20:06 01.10.2018

З Міжнародним днем музики!

З Міжнародним днем музики!

Щиро вітаємо працівників та вихованців Більче-Золотецької дитячої музичної школи з Міжнародним днем музики! Вітаєм всі творчі колективи нашої громади - вокальний аматорський гурт "Більчанки" с.Більче-Золоте , ансамбль "Галичани" с.Олексинці, всіх музикантів та шанувальників цього прекрасного мистецтва ,  Це свято знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Адже мову музики розуміють всі незалежно від національності, віку та соціального статусу.  Музика не старіє , вона вічна.  Бажаємо всім натхнення, творчих успіхів та досягнень! Хай повниться Ваша мистецька жага новими силами - у щасті, здоров'ї, радості на многії літа. Віри Вам і впевненості в собі, світла в душі та радості в серці!

10:33 30.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь