A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

З всеукраїнським днем бібліотек !

З всеукраїнським днем бібліотек !

30 вересня ми святкуємо Всеукраїнський день бібліотек .  Дорогі працівники бібліотек! Від усієї душі вітаю Вас з професійним святом і бажаю всім Вам міцного здоров'я, гарного настрою та творчих успіхів! Ваша праця завжди приносила радість і задоволення! Бажаю Вам постійного руху до ще нескореним вершин Вашої професії .

10:32 30.09.2018

Запрошуємо до Мушкарова на святковий концерт

Запрошуємо до Мушкарова на святковий концерт

У неділю 30 вересня 2018 року запрошуємо всіх до села Мушкарова на святковий концерт "Моє село - малесенька частинка моєї Батьківщини" , який відбудеться о 15.00 год. біля сільського клубу.

19:54 28.09.2018

Термін осіннього призову збільшений з двох до трьох місяців

Термін осіннього призову збільшений з двох до трьох місяців

Указом Президента України від 10 вересня 2018 року № 274 внесено зміни до Указу Президента України “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році від 15 лютого 2018 року №33”

10:26 23.09.2018

Виїзний дистанційний майданчик

Виїзний дистанційний майданчик

19 вересня 2018 року в Більче-Золотецькій об’єднаній територіальній громаді був проведений виїзний дистанційний майданчик для роботодавців та мешканців села за участю фахівців Борщівської районної філії служби зайнятості та Борщівського бюро правової допомоги. Під час зустрічі відвідувачі майданчика отримали інформацію про роботу Веб-сайту «Єдине соціальне середовище зайнятості», про електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості, про можливість подання роботодавцям звітності в режимі онлайн, про можливості самообслуговування громадян шляхом доступу до «Електронної черги», про можливості проходження профорієнтаційного тестування для визначення своїх здібностей до того чи іншого виду професійної діяльності, про можливості оформлення трудових відносин з наданням компенсації витрат в розмірі єдиного соціального внеску, про залучення коштів місцевого бюджету для фінансування громадських та інших робіт тимчасового характеру за участю безробітних громадян, питання професійного навчання в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, про отримання вторинної правової допомоги. Також розглядалися питання присвоєння робітничої кваліфікації шляхом підтвердження результатів неформального навчання та умови отримання ваучера для підтримання їх конкурентоспроможності на ринку праці.

10:09 23.09.2018

Сучасний клас хімії для Більче-Золотецького опорного закладу

Сучасний клас хімії для Більче-Золотецького опорного закладу

Опорний заклад Більче-Золотецький НВК ЗОШ І-ІІІ ст.  отримав у рамках матеріально-технічного забезпечення проекту "Нова українська школа"  великий  подарунок на початок нового навчального року  - це сучасний клас хімії. 

10:01 23.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь