A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

У світі  професій

У світі професій

В рамках виїзного профорієнтаційного заходу в Більче-Золотецьку об’єднану територіальну громаду був проведений профінформаційний захід «У світі професій» для учнів 8 та 9 класів Більче-Золотецької загальноосвітньої школи. В ході заходу, Ірина Галян, фахівець з профорієнтації Борщівської районної філії поінформувала про послуги служби зайнятості, актуальні професії та вакансії на місцевому ринку праці, повідомила про професії, які будуть затребувані у майбутньому та ознайомила з Атласом нових професій. Старшокласники зацікавилися інформацією щодо послуг з профорієнтації у дистанційному режимі: електронним сервісом профорієнтаційної платформи і розвитку кар’єри державної служби зайнятості та міжнародною тестовою методикою «Магеллано Університет» на безкоштовному профорієнтаційному порталі «Моя кар’єра».

09:26 23.09.2018

Введено новий податок за землі лісового фонду

Введено новий податок за землі лісового фонду

·  Сільський голова Галина Огородник взяла участь у  робочій  нараді  щодо сплати земельного податку з земель лісового фонду.  За участю директора ДП Чортківське лісове господарство Василя Фреяка, окремих керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, голів місцевих рад району обговорили про внесення змін до податкового кодексу України та деяких законодавчих актів щодо розширення бази оподаткування місцевих бюджетів відповідно до якого нововведенням є запровадження сплати земельного податку за лісові землі. За результатами обговорених питань рекомендовано головам місцевих рад провести роз’яснювальну роботу з прийнятих рішень місцевих рад щодо відсотку сплати нового податку.

09:21 23.09.2018

Свято квітів у Шершенівському НВК

Свято квітів у Шершенівському НВК

Квіти весняні, квіти осінні поєднали свою неописану красу у віршах, у піснях, танцях. Всіх присутніх вразили квіткові композиції, створені руками учнів 5-9 класів. Так відбулося 14 вересня Свято квітів у Шершенівському НВК "ЗНЗ І-ІІ ст. - ДНЗ" під керівництвом Ковалишин А. М.

14:15 16.09.2018

Фестиваль "Борщівська вишиванка"

Фестиваль "Борщівська вишиванка"

Більче-Золотецька сільська рада обєднана територіальна громада взяла участь в 11 фестивалі "Борщівська вишиванка" , який проходив минулими вихідними у Борщові.

21:01 14.09.2018

День Прапора та День Незалежності України в Олексинцях

День Прапора та День Незалежності України в Олексинцях

День Незалежності — це те свято яке творилося роками і людською кров’ю. Так сталося, що в ці дні найкращі сини українського народу проливають свою кров на сході України, відстоюючи її незалежність у новітній історії країни. Завдяки таким людям нашого часу та славетного минулого ми разом святкуємо 27- річницю незалежності України.

21:57 27.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь