A A A K K K
для людей із порушенням зору
Більче-Золотецька громада
Тернопільська область, Чортківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Верховна Рада запровадила штрафи для громадян за перебування у громадських спорудах і транспорті без масок.

Верховна Рада запровадила штрафи для громадян за перебування у громадських спорудах і транспорті без масок.

«Враховуючи тенденцію, яка склалась в Україні і з метою запобігання розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-2019, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, виникла необхідність встановлення адміністративної відповідальності за перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок», - йдеться в порівняльній таблиці до проєкту Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».

14:27 09.11.2020

З Днем захисника України !!!

З Днем захисника України !!!

   14 ЖОВТНЯ - значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюванням серця мільйонів громадян нашої України.. Чотири свята в один день - це День захисника України, День Українського козацтва, створення Української Повстанської Армії УПА, День Святої Покрови Пречистої Богородиці! 

14:20 13.10.2020

З Днем Вчителя!

З Днем Вчителя!

З Днем Вчителя! Нехай яскрава зірка вашої геніальної особистості продовжує зігрівати серця дітей благодатним теплом мудрості і любові! Будьте такими ж милими, добрими, даруйте всім свої посмішки і позитивний настрій і ведіть своїх учнів до нових незвіданих далей, високих вершин миру і добра!

12:06 02.10.2020

Вітаємо з Міжнародним Днем музики !!!

Вітаємо з Міжнародним Днем музики !!!

Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчуття, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій. З музикою наше людство знайоме з давніх часів. На світі знайдеться небагато людей, які зовсім байдужі до музики. Це мистецтво має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан своєї власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього, повного почуттів і переживань складного внутрішнього світу взаємин людини і природи. Вона скрашує життя людей, змушує їх радіти і співпереживати, відкриваючи двері в прекрасний світ звуків і коливань наших власних струн душі. Вітаємо з Міжнародним Днем музики всіх шанувальників цього прекрасного виду мистецтва: викладачів музичної школи, які збагачують добром та духовністю своїх вихованців, відкривають їм шлях до вершин виконавської майстерності, юних музикантів, для яких музика стала невід’ємною частиною їхнього життя, всіх композиторів, музикантів, співаків, диригентів, усіх, хто просто любить музику. Всім бажаємо краси та гармонії, радості, творчості та великої насолоди від спілкування з багатогранних світом музики. Хай же повниться Ваша мистецька жага новими силами – у щасті, здоров’ї, радості на многії літа. Щира вдячність Вам за те, що Ви з любов’ю відноситесь до праці, даруєте знання своїм учням. Віри Вам і впевненості в собі, світла в душі та радості в серці!

15:30 01.10.2020

В Більче-Золотецькій сільській бібліотеці відбувся захід, приурочений Всесвітньому дню бібліотек, який організувала  бібліотекар Лідія Міськів.

В Більче-Золотецькій сільській бібліотеці відбувся захід, приурочений Всесвітньому дню бібліотек, який організувала бібліотекар Лідія Міськів.

В Більче-Золотецькій сільській бібліотеці відбувся захід, приурочений Всесвітньому дню бібліотек, який організувала  бібліотекар Лідія Міськів. Тут зібрались працівники всіх бібліотек нашої громади , ветерани бібілотечної справи.  Вітальні слова лунали від юних читачів , сільського голови Галини Огородник, начальника відділу освіти та соціально-культурної сфери сільської ради Василя Чикурлія.  Опісля всі присутні відвідали сільський музей , ознайомились з його експонатами.

09:47 01.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь